Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

1 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !
Μέχρι και καταναλωτικά πήρε ένας γνωστός μου καλή του ώρα,...και έπρεπε να αισθάνομαι τουλάχιστον κορόιδο που δεν είχα να επενδύσω κι εγώ σ'αυτή τη μανία να γίνουμε όλοι χρηματιστές και τζάμπα χρήμα λέγανε...
Με τι ψυχή τα κάνανε αυτά και τώρα δεν βγαίνουν να ζητήσουν μια συγνώμη.Τουλάχιστον έχουν καταλάβει ότι το καζάνι «βράζει»?
Διάβασα μια ατάκα του Ουγκώ, 
αν πρόκειται να υποφέρουμε ,
ας υποφέρουμε με αξιοπρέπεια.

Εγώ τη δική μου την ψάχνω, που'χει πάει η άτιμη και τρύπωσε...
Καλά να περνάτε! και καλή δύναμη με υγεία ΚΑΙ ΟΧΙ υπερβολική στεναχώρια, δεν χρειάζεται και δεν αξίζει με τίποτα.  

2 σχόλια:

  1. Γλυκια μου Γεωργια με συγκινησε το σχολιακι σου... διαβασα και εδω ολο σου το μπλογκ που αναφερεσται για εμενα και αυτο ηταν κατασυγκινηθικα.. επισης ειδα πως αντιμετωπιζεται σοβαρο οικογενειακο προβλημα υγειας και ελπιζω και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.. ξερω πως αυτο το "ελπιζω και ευχομαι" ισως το εχετε βαρεθει οπως και εγω το ιδιο αλλα αυτο μενει!!

    διαβασα πως θελεις να μου στειλεις και μαιλ, ετσι οποτε θελεις μπορεις να μου στειλεις χωρις να σκεφεται πως θα με κουρασεις γιατι ετσι και αλλιως οποτε θα μπορω θα το κοιταξω!!

    φιλια και την αγαπη μου απο την Κυπρο

    υγ: το κοριτσακι σου ειναι πανεμορφο και απο οτι φενεται στις φωτο ειναι απιστευτα πανεξυπνο, αυτο το βλεμμα τα λεει ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρία όπως βλέπεις κι εγώ ένα αυθόρμητο άτομο είμαι και βάζω και φωτό της μικρής μου, το μόνο στολίδι μέσα στην γκρίνια μου.
    προσπαθώ να έχω έστω λίγη ζωντάνια αλλά δυστυχώς η άτιμη πλήν γλυκιά ζωή έχει άλλα σχέδια,πάω με ρυθμό σαλιγκαριού!
    γιατί? τι έχει το σαλιγκάρι μια χαρά πάει κι αυτό! ναι θα σου σου τα γράψω σε μέιλ ...
    καλά να είσαι Μαράκι μου καλημέρα ,
    ευχαριστώ που ήρθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή