Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Καλόοοο!!!




μεγάλη δόση χιούμορ
νά'ναι καλά ο δημιουργός του.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ήμουνα νιά και γέρασα.

Μαζί με την οδική βοήθεια που πουλούσα για να ζήσω κάααποτε προ 20αετίας στην Θεσσαλονίκη είχα το κουράγιο και το ...θράσος να διπλώνω μέσα στο  συμβόλαιο και ένα φωτοτυπημένο φυλλάδιο εκπονημένο από την Μονή Εσφιγμένου την γνωστή Ιερή Μονή.
 Δεν είχα τον χρόνο να δώ αντιδράσεις φαντάζομαι όμως αρκετά κατέληξαν στον κάδο αμέσως μετά την αποχώρησή μου από τον χώρο. Δεν έχει σημασία πιά. Με την ιλιγγιώδη εξέλιξη της  επικοινωνίας...έφαγα σκόνη.   Το φυλάω ακόμα αυτό το ευλογημένο φυλλάδιο για συναισθηματικούς λόγους. Θα μου πείτε ε και? τον έξυπνο μας κάνεις? όχι απλά μια παρόρμηση είναι.

Βρήκα ορισμένα  ιστολόγια που προσπαθούν να μας αφυπνήσουν  για τα επερχόμενα. Δυστυχώς όμως  η  κατανόησή των προ'υ'ποθέτει  νάχουμε ασχοληθεί και με τον εαυτό μας  με την αυτογνωσία μας  πράγμα δύσκολο  τη σήμερον ημέρα.
΄Ακουγα πρωί στον Αυτιά (άάάντεξααα...)  να απαριθμούν τα μέτρα που θα πάρει η ...κυβέρνηση για να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα και το χέρι μου μόνο του και αυτοβούλως πληκτρολόγησε το όνομά του
Κοσμάς Αιτωλόςhttp://www.phys.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/patrokosmas/profhteiai.htm

θά'ρθει ο καιρός που θα πάρουν και τις στάχτες από τη φωτιά μας....
Ξέρω ξέρω πάλι θα γίνω γραφική αλλά έτσι είναι φτιαγμένος ο κόσμος μας
το κάθε χωριό έχει και τον τρελό του...χαχα.
Εμείς οι μεγάλοι τουλάχιστον είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω από τα παιδιά μας να σκεφτούμε την κατάσταση, αυτά είναι πνιγμένα από χιλιάδες άλλα που αποσπούν την προσοχή τους από τα της ψυχής τους. Συν τα δεινά που βιώνουν είναι αδύνατο να σε ακούσουν έχουν και δίκιο.
Αραγε πως ζεσταίνεται μια νεανική καρδιά χωρίς να προκαλέσεις αντιπάθεια?










Γειά νά'χετε  ,  δύναμη  ,και  καλή χρονιά.


                (στη φωτογραφία γέννηση νέων αστεριών )